Rólunk


Cégünk 2009-ben alakult. Vállalkozásunk megalapításakor alapvető céljaink között elsőként azt fogalmaztuk meg, hogy az általunk végzett szolgáltatásokat szeretnénk a lehetőségekhez képest minél könnyebben elérhetővé tenni a hozzánk forduló paciensek részére, mind a vizsgálatok végzésének időpontja, mind a helyszínének megválasztása szempontjából. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy közelebb kerülünk az alapellátás helyszíneihez és a lehetőségekhez képest minimálisra csökkentjük a várakozási időt. Valljuk, hogy ezen metodika alapján történő munkavégzésünkkel egy lépéssel közelebb kerülünk az egészséges és beteg gyermekekhez, felnőttekhez.

MOBILITÁST képviseljük, ami azt jelenti, hogy jól szervezetten, előjegyzés alapján, a páciens igényeit figyelembe véve előre egyeztetett időben és helyszínen tudunk szolgáltatni.

Munkatársaink nagy tapasztalattal és speciális tudással rendelkeznek az egyes szakmai- és vizsgálati területeket tekintve. Gyermekradiológusaink gyermekkórházi tapasztalattal végeznek újszülöttkori szűréseket és gyermek ultrahangvizsgálatokat. Felnőtt ultrahangvizsgálatok tekintetében radiológus szakorvosaink és szonográfusaink magas szakmai tudással, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

2020-tól váci rendelőnkben megnyitottuk felnőtt kardiológiai és angiológiai rendelésünket.

Ultrahangvizsgálatainkat felső kategóriás, legújabb ultrahang készülékekkel végezzük. Legutóbbi gépünk egy 2019-ben bemutatkozó Mindray M8-as készülék. A vizsgálatokról minden esetben szöveges értékelést (lelet) adunk ki. és gyermekvizsgálatok esetében a képi dokumentációt CD-én is kiadjuk. A szöveges lelet minden esetben tartalmazza a szonográfus,  radiológus véleményét és egy javaslatot a felmerülő további vizsgálatokra, kontrollokra és/vagy további szakorvosi konzultációkra.

A vizsgálatokról digitális archiválást készítünk, melyet a magyar törvények által meghatározott ideig megőrzünk. Ennek segítségével az ismételt (kontroll) vizsgálatok esetében a korábbi képanyag visszakeresésével, pontos összehasonlítás lehetséges.

Vállalunk szervezett ultrahangos szűréseket cégek részére is. A vizsgálatokat cégük telephelyén is elvégezzük.

Vizsgálatokat csak előzetes időpont-egyeztetés alapján, rendelőinkben végzünk, sürgősségi vizsgálatokra nincs lehetőségünk.